Våra vardagsting i fint sällskap på Nivå125 Båstad och Sliperiet i Borgvik

canada goose madrid Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Kuddar och brickor med Nina Jacuccis sagolika motiv har hamnat i fint sällskap med formgivare och konstnärer på designgalleri i Båstad och konsthall i värmländska Borgvik.C_BOE_30

Tenderness hos Nivå125 Båstad

bild2

Nivå125 Båstad är ett designgalleri, butik och cafébar – beläget 125 meter över havet – med vidunderlig utsikt över Laholmsbukten. Det är en inspirerande och välbesökt mötesplats för designintresserade som kommer för att se galleriets utställningar med olika formgivare och konsthantverkare.

I butiken finns designade produkter för hus, hem och trädgård samt ett urval av de produkter som presenteras i galleriets utställningar. I cafébaren serveras goda kaffesorter med dopp, som vid vackert väder kan avnjutas med utsikten och doften av lavendel som sprider sig kring caféborden på uteplatsen.

När Nivå125 nu öppnat för nionde säsongen gläder vi oss åt att våra sagolika vardagsting – kuddar och brickor med motiven Tenderness och Endless Wisdom – fått ta plats i möbelutställningen och i butiken.
Läs mer om Nivå125Båstad

Touching Life hos Sliperiet i Borgvik

Sliperiet_bild

På den värmländska landsbygden i Borgvik några mil utanför Karlstad ligger det gamla Sliperiet, som med Oscar Magnussons varsamma hand renoverats och förvandlats till en välbesökt konsthall med butik och café. Där kan man under sommarsäsongen uppleva inte bara underbar konst i den fantastiska miljön utan också njuta av musikupplevelser, föreläsningar och workshops.

I caféet serveras direktimporterat kaffe & te med goda bakverk, och i butiken syns utvalda konsthantverk, inredningsdetaljer och böcker.

När Sliperiet nu slagit upp dörrarna för sommarens säsong är vi stolta över att kuddar med motivet Touching Life – både i svart och blått – finns att njuta av och handla i den vackra miljön.
Sliperiet i Borgvik – kultur i ett hus
C_TSCM42_66