Succé på So Stockholm: vår vernissage gästades av kända ansikten, familjer och vänner

canada goose madrid Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

dsc_0063Lanseringen av våra vardagsting med Nina Jacuccis sagolika motiv firades 11 – 13 april på So Stockholm i Kungsträdgården. Vi hade nog aldrig vågat hoppas på en sådan succé som det faktiskt blev – tack alla som gjorde vår lansering till en händelse vi inte glömmer.

TORSDAG: MINGELKVÄLL MED KÄNDA ANSIKTEN

Utställningen inleddes med festkväll där kända ansikten, bloggare och branschfolk minglade med bubbel och tilltugg. Många var de uppskattande kommentarerna, både om originalmålningarna och om våra vardagsting, och inte minst haglade beröm över Catarina Klampe som arrangerat utställningens olika ”rum” – ett för varje motiv.

SusanneNordströmMånga bloggare och fotografer från sajter och press fanns på plats, som skrivit om och fotograferat både utställningen och celebriteterna.

Se vimmelbilder:
Resumé
Finest.se
Improveme.se
Cawa Media
MAX Nöje

Läs blogginlägg:
Susanne – modern mom: Fabulous Arts
Angela Monroe: Fabulous Arts av Nina Jacucci
Spot and Tell: Fabulous Arts och Nina Jacucci
Fredrika Johnson: Fabulous Arts vernissage
Alice Herbst: Fabulous Arts and Nina Jacucci
Emelie Wiktorén: Vernissage

FREDAG: NÄRA-OCH-KÄRA-KVÄLL

Utställningen fylldes denna kväll av före detta kollegor, släkt och vänner som kom för att fira lanseringen med oss. Det var en omtumlande och härlig upplevelse att ta emot så många varma gratulationer och uppskattande ord samtidigt – och att så många redan under kvällen hittade sina favoriter och handlade i vår webbutik.

Under lördagen besöktes vår vernissage av konst- och inredningsintresserade flanörer i staden. Även då fick vi nöjet att gång på gång berätta hur vi skapar våra vardagsting med Nina Jacuccis förtrollande motiv.

Varmt tack till alla som besökte vår lansering och utställning!

BILDER FRÅN UTSTÄLLNINGEN

Touching Life Black Touching Life

 

Endless Wisdom
Endless Wisdom

 

Nordic Light

Nordic Light

 

Love is in the Air

Love is in the Air
Kärlek och Älskling

Kärlek och Älskling