Samarbete klart med Nina Jacucci

canada goose madrid Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Nina_nyhetFabulous Arts och den svenska konstnären Nina Jacucci har idag skrivit avtal om samarbete. Det betyder att Fabulous Arts nu har rätt att återge Ninas konstverk på inredningsdetaljer i olika material och utformning.

Nina har varit verksam som konstnär i 15 år. De flesta av hennes målningar kommer till på Öland under några intensiva sommarmånader.

Vi är så glada att samarbetet med Nina nu är formellt klart och vi ser fram emot att ge nytt liv åt hennes konst genom att sprida den i andra former. Det är inspirerande att jobba med en konstnär som skapar så varierande motiv, och som alla har det gemensamt att de utstrålar värme och ”talar direkt till hjärtat”. Det är inte lätt att välja ut motiv för den första säsongen – det finns ju så många att välja mellan. Vi tror i alla fall att några av dem vi valt kommer att bli riktiga favoriter.

Den första säsongen tar vi fram inredningsdetaljer för hem och andra miljöer i textil och formpressad björk som till exempel kuddar, tygkassar, sittpuffar, rullgardiner, brickor och pallar.

Läs mer om Nina Jacucci