Pressmeddelande: Fabulous Arts startar samarbete med möbelformgivaren Peter Lindqvist

canada goose madrid Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Sideboard - Royal Kindness - Design Peter LindqvistPå Formexmässan visar Fabulous Arts resultatet av det nya samarbetet med möbelformgivaren Peter Lindqvist – ett sideboard med underrede av järn och skiva av formpressad björk.
98-361

I tjugo år har möbelformgivaren Peter Lindqvist designat möbler för hem och offentliga miljöer – de senaste åtta åren i sin verkstad och butik i Sickla Köpkvarter utanför Stockholm. Fabulous Arts inleder i dagarna ett samarbete med Peter, och den första produkten, som kommer att presenteras som nyhet på Formexmässan i januari, är ett sideboard med järnunderrede och skiva i formpressad björk.

Skivan är designad med en av Fabulous Arts standardprodukter – en rund, svensktillverkad bricka av formpressad björk. Bordet kan beställas med sju olika motiv: Royal Kindness, Tenderness, Touching Life Black och Blue, Nordic Light, Kärlek och Älskling.
98-366

Läs mer om Peter Lindqvist

Sideboard - Tenderness - Design Peter Lindqvist