Om Fabulous Arts

VÅR IDÉLove1

Fabulous Arts gör hem och andra miljöer varmare genom att sätta sagolik konst på inredningsdetaljer. Vår idé är att återge konstverk på vardagsting så att du och många andra kan njuta – och till och med förtrollas – av det sagolika.

Vi arbetar med konstnärer som önskar nytt liv åt sina verk genom att låta dem återuppstå i nya former. Just nu arbetar vi med den svenska konstnären Nina Jacucci, som bor på Södermalm i Stockholm och vistas stora delar av året på Öland där många av hennes målningar kommer till. Ninas färgstarka, förtrollande motiv talar direkt till hjärtat och väcker varma känslor till liv.
Läs mer om Nina

VÅR AMBITION

Precis som vi menar att motiven på våra inredningsdetaljer talar direkt till hjärtat och väcker varma känslor, vill vi också att dessa värden ska finnas i kärnan av vårt företag. Vi vill också att det som levereras från Fabulous Arts ska produceras och marknadsföras på ett etiskt tillfredsställande sätt. Vår ambition är därför att jobba med leverantörer som tar ansvar och tänker hållbart, både vad gäller arbetsvillkor och miljö.

Läs om hur konstverk blir inredning

Läs om oss som startat Fabulous Arts