Nordic Light hos Bono Barista vid Hornsbergs Strand

canada goose madrid Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Nordic Light är nog den mest imponerande av Ninas målningar som vi hittills skapat vardagsting med.
Med sina 215 x 225 cm och det fantastiska färgspelet kring den nedgående solen mot horisonten är den en härlig upplevelse att vara nära.

Just nu finns originalmålningen att njuta av hos det nästan nyöppnade caféet Bono Barista på Moa Martinssons Torg vid Hornsbergs Strand.  Nina var nyligen där och hängde upp den enorma målningen på en av väggarna, efter att hon hört att caféets ägare efterlyste konst, fotografier eller annat som kunde förgylla den annars sparsmakade inredningen i caféet. När målningen kommit på plats slogs vi av att det var som förutbestämt att Nordic Light skulle hänga på just denna plats – de svarta, bruna och gula nyanserna i målningen stämde helt in med färgerna i caféets möbler!

Förutom originalet finns alla våra vardagsting med motivet Nordic Light att se och handla hos Bono Barista – kuddar, tygkassar, brickor och grytunderlägg. Caféets meny är också en anledning att ta en tur till Hornsbergs Strand – förutom ett stort utbud av läckra paninis, soppor, italiensk glass och färskpressade fruktjuicer kan man välja på många sorters kaffe och téer.

Välkommen till en upplevelse hos Bono Barista.

NordicLight