Köpvillkor

Följande allmänna villkor gäller för försäljning av varor från Fabulous Arts Sweden AB (nedan kallad Fabulous Arts):

Vi har som mål att alltid ge professionell och hög service till våra kunder. Dessa köp- och leveransvillkor tillämpas på samtliga köp som görs på www.fabulousarts.se. När du beställer en vara hos oss betyder det samtidigt att du har accepterat och godkänt alla gällande punkter i våra regler och köpvillkor.

ORDERBEKRÄFTELSE

När du har godkänt din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post.

PRISER

De priser vi presenterar anges i svenska kronor och är alltid inklusive moms (25%). Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med fraktkostnad innan du bekräftar köpet.  Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning.

Fraktkostnad inom Sverige
Standardleverans: 49 kr
Leverans av småmöbler: 79 kr

Välkommen att kontakta Kundtjänst för leveranser utanför Sverige.

LEVERANS

Normal leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden och det uppstår leveransförsening meddelar vi dig detta via e-post. Du kan när som helst helt eller delvis avboka din beställning om vi inte håller våra utlovade leveranstider. Om Fabulous Arts inte kan leverera hela beställningen vid ett och samma tillfälle meddelar vi detta via e-post och du betalar då endast en fraktkostnad.

Partner för våra leveranser
Vi samarbetar med Posten för leverans av din beställning. Vi har valt Posten som distributör främst på grund av deras många och spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga och leveranser samt smidiga leveranser.

ÅNGERRÄTT OCH BYTE

Vi följer distans- och hemförsäljningslagen som innebär att du har 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot varan. Utnyttjar du ångerrätten betalar vi tillbaka allt du har betalat inklusive fraktkostnad. Det du som kund betalar är fraktkostnaden för att skicka tillbaka varan till oss. Skickar du tillbaka delar av leveransen återbetalas inte fraktkostnaden för leveransen till dig eftersom den är densamma oavsett hur många varor du köpt.

Ångerrätten gäller endast om produkten och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Produkten får inte vara använd men du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på den.

Vill du byta din vara betalar du som kund fraktkostnaden när du skickar tillbaka varan till oss. Vi står sedan för fraktkostnaden när vi skickar den nya varan till dig.

Använd vår retursedel när du skickar tillbaka varor till oss. Har du inte möjlighet att skriva ut retursedeln kan du i stället skriva motsvarande information på ett papper och bifoga försändelsen.
Retursedel (pdf)

Kontakta gärna vår kundtjänst innan du skickar tillbaka en vara till oss på:
E-post: info@fabulousarts.se
Telefon: 08-6842 42 00 (helgfria vardagar 09.00 – 12.00).

REKLAMATION

Om du har fått en vara som är felaktig och du vill reklamera den ber vi dig beskriva felet genom att kontakta vår kundtjänst på info@fabulousarts.se. Vi kontaktar dig inom 24 timmar (under arbetsdagar) för att komma överens om ersättningsvara eller återbetalning.

Använd vår retursedel när du skickar tillbaka varor till oss. Har du inte möjlighet att skriva ut retursedeln kan du i stället skriva motsvarande information på ett papper och bifoga försändelsen.
Retursedel (pdf)

Transportansvar, skador på försändelser
Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Fabulous Arts på väg till dig är Fabulous Arts ansvarig. Om varan skadas eller kommer bort då du på eget initiativ återsänder den är du som avsändare ansvarig för godset. Vi rekommenderar därför att du packar försändelsen noga i originalförpackning eller likvärdigt packmaterial. Det bör skickas som spårbar sändning vid retur.

Om du vid mottagandet av ditt paket hos ombudet upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad bör detta reklameras direkt till paketombudet. Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till oss snarast möjligt:
E-post: info@fabulousarts.se
Telefon: 08-6842 42 00 (helgfria vardagar 09.00 – 12.00).

Observera att du inte får använda den fraktskadade produkten och att emballaget ska behållas, så att detta kan besiktigas vid handläggning av ärendet.

VID TVIST

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (www.arn.se) rekommendationer.

OUTLÖSTA PAKET

Om du inte hämtar ut levererat paket, och inte heller meddelar Fabulous Arts att ångerrätten utnyttjas, debiteras fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, totalt 250 kr.

ÅLDERSGRÄNS

Fabulous Arts godkänner endast beställningar från personer över 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med detta.

KUND/PERSONUPPGIFTER

Fabulous Arts är ansvarig för alla personuppgifter som lagras i vårt kundregister. Uppgifterna används för att upprätthålla en kundrelation och för marknadsföringsändamål av oss. Du kan när som helst begära att personuppgifter rättas eller tas bort, samt få ett utdrag av dina uppgifter, genom att kontakta vår kundtjänst på info@fabulousarts.se.

FELPUBLICERING OCH TEKNISKA PROBLEM

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser eller texter som visats felaktigt på vår hemsida, på produkter eller i andra förekommande media. Vi reserverar oss även för lagerförändringar och eventuella tekniska fel i vår webbbutik.

FORCE MAJEURE

Händelse som är utanför Fabulous Arts’ kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Fabulous Arts befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

HAR DU FRÅGOR – KONTAKTA OSS

Kundtjänst
E-post: info@fabulousarts.se
Vi besvarar e-post inom 48 timmar (helgfria vardagar)
Fabulous Arts Sweden AB
Organisationsnr: 556902-6460
Momsregistreringsnr: SE556902646001
Bergsunds Strand 13 (ej butik)
117 38 Stockholm
Sweden